Art

“4 stinët e Vivaldit”, një shfaqje e frymëzuar nga muzika vjen në TKOB

Megi Daci
18/01/2023

🩰 Kërcimi është gjuha e fshehur e shpirtit!

Ejani të shijojmë së bashku në Teatrin e Operës dhe Baletit, më datë 19 Janar, ora 19:00, nën koreografinë e Blerina Arbanës, një shfaqje frymëzuar nga muzika “4 Stinët” e Vivald-it, me nxënësit e mrekullueshëm të shkollës së baletit.

Bileta kushton 500 lekë dhe mund t’i merrni pranë Teatrit të Operës dhe Baletit, çdo ditë, nga ora 10:00- 14:00 dhe nga ora 16:00-20:00.

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
Facebook
Instagram

Adresa: Sheshi Skënderbej, Tiranë

Më shumë