Unum

Silvia Tabaku
02/02/2022

Festivali Unum karakterizohet nga pesë elementë të thjeshtë të jetës; muzika, rëra, pishat, deti dhe malet.

Plazhi i artë i Ranës së Hedhun është vendi ku festivali do të presë 50 akte ndërkombëtare dhe vendore për 5 ditë e 4 net.

A jeni gati për një përvojë të paimagjinueshme?

Për më shumë informacion mund të vizitoni:
unumfestival.com

Më shumë