VERDI OFF

Silvia Tabaku
31/05/2022

❇️VERDI OFF
31 Maj – 4 Qershor

Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit në bashkëpunim me Teatro Regio di Parma organizojne Verdi Off.

Aktiviteti Verdi Off eshte gezimi i zbulimit dhe rizbulimit te Giuseppe Verdit dhe veprave te tij nga kendeveshtrime te ndryshme dhe befasuese.
Shfaqje të frymëzuara nga mundesia per te perjetuar art dhe argetim. Ne emer te Verdit ne takohemi,argetohemi dhe emocionohemi duke zbuluar cdo here dicka te re per veten tone dhe per te tjeret.

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
Facebook
Instagram

Adresa: Sheshi Skënderbej, Tiranë

Më shumë