Na ishte njëherë

Silvia Tabaku
04/05/2022

Të dashur miq të vegjël të Teatrit të Kukullave! 😊✨

Këtë fundjavë në Sallën “Tonin Harapi” në Liceun artistik “Jordan Misja” do të ndiqni:
“Na ishte njëherë” shfaqja magjike ju fton të vini në këtë fundjavë për tu bërë pjesë e historive tona që aq fort ju i dëshironi. Ejani dhe së bashku të festojmë e kërcejmë me tinguj e ngjyra plot nga shfaqja jonë.
1001 netë për të treguar perralla. 1001 deshira për t’ju falur kënaqësi ju fëmijë !

Shfaqja “Na ishte njëherë”

15 Maj , E Dielë, Ora 10:30, 11:30 ⏲

Ju njoftojmë se biletat mund te tërhiqen vetëm pranë Liceut artistik “Jordan Misja”.
Ju falenderojmë per mirëkuptimin.
Çmimi i biletës : 100 Lekë
Sponsor Gjeneral i Teatrit te Kukullave Raiffeisen Invest Raiffeisen Bank Shqiperi

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
Facebook
042234473

Adresa: Rruga Çamëria, Tiranë

Më shumë